Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/04/21 - 20:55

Véleményvezérek

Ma Pokorni Zoltánnal, Kemény Dénessel és a vízilabda-válogatott több tagjával faültetésen vettem részt a Városmajori Óvodában. Kiss Gergő mint mindig, kedves és jófej volt és rendíthetetlenül állta az autogramot kérők ostromát. Kevés olyan sztár van ma Magyarországon mint ezek a fiúk. Az olcsó, gagyi valóságshow szereplők médiauralma alatt jó érzés olyan emberekkel találkozni, akikre fel lehet nézni és tényleg letettek valamit az asztalra. A Hegyvidék TV  a faültetésen mini-interjút készített velem, amelyben a jövő heti kerület-takarításról is beszélhettem.

Címkék: kemény vízilabda facebook pokorni kiss gergő zoltán faültetés dénes hegyvidék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr362845970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása