Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/04/30 - 13:57

Zöld Hegyvidék

Ma reggel a Normafánál találkoztunk és onnan indultunk 50-60 lelkes hegyvidéki lakossal együtt a hagyományos kerületi takarításra. Bár az óriási méretű zöldterületet, erdőket, parkokat nem tudjuk nyilvánvalóan egy ilyen akcióval kitakarítani, mégis ez a kilencedik éve működő program üzenet-értékű  mindenki számára, aki itt él a kerületben. Ezzel is szeretnénk arra kérni a hegyvidékieket, hogy segítsenek ők is abban, hogy tiszta, rendezett kerületben éljünk, amire méltán lehetünk büszkék, hiszen itt nálunk a zöldterületek aránya tízszerese a budapestinek, de még a bécsinek is duplája. Vigyázzunk erre az értékre együtt!

Címkék: facebook természet környezetvédelem takarítás hegyvidék normafa

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr632866706

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Horgas Judit - KRITIKUS TÖMEG 2011.05.01. 14:41:52

„Ha a radioaktív anyagok hasadása során önfenntartó láncreakció jön létre, akkor nevezik a reaktor tömegét kritikus tömegnek.”Tömegben lenni rossz: tülekedés, gorombaság, hónaljszag. Egy leküzdhetetlen, láthatatlan erő szardíniadobozba töm,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása