Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/05/21 - 12:37

Biopiac

Ma reggel a Jagelló úti Biopiacon vásároltunk. Most, hogy elkészült a MOM és a Sirály utca helyén létesült tér, a következő lépés a piac költözése lesz. Szerintem már csak néhány hét és az árusok a megszokott minőséget kínálva új helyen várják vásárlóikat. Lesznek a Jagelló út mentén felállított állandó pavilonok és lesznek olyan mobil árusító-sátrak, amelyek a volt Sirály utca területén csak a piac idején jelennek meg. Szóval, még egy kis türelem, hamarosan új helyen lehet egészséges ételeket vásárolni.

Címkék: facebook mom hegyvidék biopiac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr982921263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása