Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/07/12 - 13:27

Lomtalanítás

Idén a lomtalanítás augusztus elején lesz a kerületben; az egyes körzetekre vonatkozó konkrét dátumokról – a lomokat széttúró, szemetelő guberálók távoltartása érdekében – csak néhány nappal az akció előtt fogja értesíteni az FKF Zrt. a lakókat.

Fontos szempont, hogy a lomokat csak az FKF Zrt. értesítésében megjelölt időpontban, az elszállítást megelőző napon szabad kikészíteni, mert köztisztasági szabálysértésnek minősül, ha valaki nem a meghirdetett napon teszi ki az utcára a lomjait. Érdemes erre odafigyelni, mert senkinek sem érdeke, ha hetekig szemétben úszik a kerület. A pontos dátumokat hamarosan mi is közzétesszük itt és az önkormányzat honlapján is.

A lomtalanítással kapcsolatos rövid interjú itt nézhető meg.

Címkék: facebook önkormányzat szemét lomtalanítás fkf zrt. hegyvidéki guberálók

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr13060442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2011.08.09. 16:06:56

Ha empatikusan közelítem a témát: azt nem lehet mondani, hogy össznemzeti szinten pazarolnánk! Ami itt nem kell, kincset ér másnak... 'Buheraland'.
süti beállítások módosítása