Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/07/15 - 14:48

Flex Wheeler II.

A tegnapi poszt után többen is kérdezték tőlem, hogy mi az a Flex Wheeler? Többször volt szerencsém találkozni vele az elmúlt években a Fitparádén és bár a versenyzéstől visszavonult, Flex Wheeler még most is ledöbbentő jelenség. Nem véletlenül nyerte az Arnold Classic versenyt és nem véletlenül mondta róla egyszer Arnold Schwarzenegger, hogy az egyik legelképesztőbb felépítésű ember, akit valaha látott. Egyszer, amikor Budapesten volt beugrott hozzám egy villámlátogatásra a Polgármesteri Hivatalba. Sosem felejtem el, ahogy beintegetett a tárgyalóba és a jogász kollegámnak ahogy meglátta szó szerint elakadt a szava. Nem csodálom…

Címkék: facebook flex hegyvidék sportmax fitparádé wheeler

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr13070174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása