Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/10/14 - 08:00

Egy szokatlan filmklub ötlete

Egyszer arról beszélgettünk Fülöp Valterrel, hogy az egyik legjobb és legtanulságosabb film (amit egyébként minden hegyvidéki középiskolásnak meg kellene nézni) az Amerikai história X, amely arról szól, hogy a gyűlölet és az erőszak mindig csak újabb gyűlöletet és erőszakot szül. Ezt továbbgondolva jött az ötletem, hogy lehetne egy olyan filmklubot létrehozni, ahova ismert embereket, közszereplőket hívnánk meg, akik elhoznák kedvenc filmjeiket egy nyilvános vetítésre, sőt egy beszélgetés során még azt is elmondanák, hogy miért fontos nekik ez az alkotás. A Barabás Villa vagy akár a MOM adhatna otthont ennek a klubnak. Ti kit látnátok szívesen meghívottként?

Címkék: film mozi amerikai facebook x filmklub villa mom história hegyvidék barabás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr613301480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása