Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/11/25 - 08:10

Rossz, aki rosszra gondol

A hétvégén indul a hagyományos adventi vásár a Hegyvidéken. Emlékszem pár éve kaptunk egy bejelentést, hogy kirekesztő, nyilas szimbólumokat ábrázoló ruhadarabokat árulnak, amit azonnal távolítsunk el. Kiderült, hogy néhány piros-fehér csíkos zokniról volt szó, amit a bejelentő árpádsávosnak vélt. Ezzel az erővel a közeli Spar polcairól is leszedethettük volna az árpádpöttyös Túró Rudikat.

Címkék: facebook vásár hegyvidék adventi

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr733409273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elég 2011.11.25. 08:45:58

Kedves Váci Úr! Annyira szeretnénk, ha a Nagyenyed utcát is szép karácsonyi díszkivilágítással látná el az önkormányzat. Úgy gondoljuk, nagy autós,tömegközlekedési és gyalogos átmenő forgalom van itt,valamint mégis csak Buda egyik fő kapuja, ezért megérdemelné ez a kis utca , a karácsonyi díszkivilágítást. De mi, itteni vállalkozók is szívesen segítenénk, csak kérünk instrukciót,hogy mit tegyünk, mivel tudjuk az Önkormányzat munkáját ebben segíteni. Köszönöm: egy kerületi vállalkozó : Ternyák-Sylla Éva Anna

Váczi János 2011.11.25. 13:29:43

@elég: Kedves Anna!
Sajnos idén már nem fog menni a dolog, mert a Főváros felé hónapokkal előre kell jelezni a díszkivilágítás igényét, amit egyébként a Hegyvidéki Önkormányzat fizet. Javaslom, hogy jövő nyáron beszéljünk róla ismét, addigra látni fogjuk mi is, hogy erre a célra mennyi pénzünk lesz, esetleg egy újabb útszakaszt be tudunk e vonni.

elég 2011.11.26. 18:22:12

@Váczi János: Válaszát, köszönöm, amit továbbítok, a többi vállalkozó felé, akik ezt a kérdést felvetették. Egyben szeretnénk Önt megkérni, hogy a tavasszal -ha egy mód és lehetőség van rá- a Nagyenyed utcába is kerüljön kihelyezésre, dézsába, valamilyen örökzöld növény.
Szeretnénk, ha ez az utca is, -ahol a külföldi delegációk is járnak- valahogy esztétikusabban nézzen ki. Számításaink szerint három dísznövény kihelyezése elég lenne, a páratlan oldalon.
Köszönettel: Ternyák-Sylla Éva Anna
süti beállítások módosítása