Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/12/19 - 10:32

Disznóság 2.0.

Mindig meglepve figyelem, hogy miből lesz bulvárhír. Ma kiemelt helyen hozta a Blikk a közmeghallgatáson is elhangzott vaddisznós történetünket. A kormányrezidenciával egyébként van még egy ügyünk, az előtte lévő Béla király úti kút rendbetételén dolgozunk. A környező terep rendezése már megtörtént, a kis épület viszont műemléki védettségű, ezért ez alaposan lelassítja a dolgot, hiszen minden lépést egyeztetni kell a Kulturális Örökségvédelmi Hivatallal.

Címkék: király blikk facebook béla út hegyvidék köh vaddisznók

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr553475086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Osztap 2011.12.20. 15:28:33

Érdekes történelmi vonulat inditotta az újságirókat Zrinyi és a Köztársasági Elnökünk vaddisznó kalandja felé.Először is ezek már nem azok a vaddisznók,és a Habsburg-birodalom sem venne részt köztársasági elnökünk elveszejtésében, ha esetleg a törökök ellen indulna, de majd újabb és újabb hírek jönnek a limeseken túlról, jeles szónokok fognak nyilatkozni kezükben faragott botokkal kivilágosodik minden arc.
Szerencsére a nemzet kultúrtörténi fejlődése jelen szakaszának legnagyobb válsága is elhárult, mer' a bocskor-boros páros mégiscsak hallható.
süti beállítások módosítása