Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/06/30 - 08:09

Come on Kumin!

Rég értettem annyira egyet írással, mint Kumin Feri tegnapi blogbejegyzésével. A nemzetközi sajtó tényleg kettős mércével méri a jobb, illetve baloldali politikusokat. George Busht például komplett idiótának állították be éveken keresztül, Barack Obamát pedig szinte messiásként pozícionálták. Azért azt valaki elmagyarázhatná nekem, hogy ha Bush tényleg ilyen kretén volt, akkor hogy lehetett nyolc évig a világ legnagyobb hatalmú politikai vezetője úgy, hogy közben újra is választották. És annak sem látom a nyomát, hogy Obama mit csinált eddig. Azonkívül persze, hogy amióta új nagykövetet küldött ide, az amerikaiak már nem hajlandóak nekünk közterület-foglalást fizetni a Zugligeti úton, de eddig minden megkeresésünket ignorálták, amikor arra kértük őket, hogy ha nem fizetnek, akkor legalább ne akadályozzák lánccal, hogy a környéken élők is ott parkolhassanak. Ja, és a Louis Vuitton tényleg ritka ellenszenves márka. Igazi hivalkodó, magamutogató státusszimbólum.

Címkék: usa bush facebook út obama hegyvidék vuitton közterület zugligeti

1 komment

11/06/28 - 08:10

Humorbonbon

Tegnap délután Sándor György állt előttem a Böszörményi úti Szamos cukrászda fagylaltos standjánál. Kehelybe kérte a fagylaltot, ezért le akarták ültetni egy asztalhoz, de ő ragaszkodott hozzá, hogy a pulttól kérjen, hogy lássa, mit rendel. Na ezzel teljes üzemzavart okozott és az egyik legabszurdabb beszélgetés alakult ki az eladók és közte. Rendkívül szórakoztató volt, hamar kisebb tömeg gyűlt össze körülöttünk, de a Böszörményi úton bandukolva az jutott eszembe, hogy hosszú távon azért elég fárasztó fazon lehet.

Címkék: humor györgy facebook sándor cukrászda hegyvidék szamos

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása