Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/03/02 - 08:32

Helló jövő!

Holnap a Samsung a MOM Kulturális Központban mutatja be plazma és LED Smart televízióit, amelyek újdonsága a mozgásérzékelés és hangvezérlés.  Egyszerű angol nyelvű köszönéssel is bekapcsolhatjuk a tévét, és a funkciók között szóbeli utasításokkal és egyszerű kézmozdulatokkal is válogathatunk, érdemes jelentkezni, elmenni és kipróbálni! A HTV rövid interjúja itt látható.

 

Címkék: jövő tv samsung facebook technika led smart mom hegyvidék

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr874283793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

passat17 2012.03.06. 18:05:46

A hétvégi Samsung Smart Tv rendezvény kapcsán lenne néhány észrevételem.Igaz hogy kissé későn érkeztem a párommal,mégis ami rögtön feltűnt az a feltűnően sok fiatal fiú és lány hostess.Ezzel még nem is lett volna baj,de miután kb 10 perc nézelődés után odajött hozzánk az egyik Samsungos kolléga hogy megossza velünk az éppen velünk szemben a falon függő tv tudását,amit hozzáteszem mindezt tette a tv felé fordulva,ami miatt csak szófoszlányokat hallottunk,kissé kezdtem csalódottá válni.A legnagyobb megdöbbenésemre,jobban körülnézve arra lettem figyelmes hogy jó néhány hostess,illetve samsungos alkalmazott kezében ott virított az iphone.Ez már csak azért is vicces,mert ha az előtérben a falon pöffeszkedő tv-k alul elhelyezett márkajelzése,gondolom az előírások miatt volt letakarva(persze ez csak félig sikerült,mert a bal felső sarokban található típusjelzésből a hülye is kitalálhatta a márkát),akkor az ott tartózkodóktól ezt miért nem sikerült megkövetelni???Már ugye arra gondolok hogy ugyan kedves kollegák:legyenek kedvesek a nem samsung márkájú telefonjaikat ne mutogassák!?A másik.Egy kérdőívet kellett kitölteni.A 10 kérdésből 8-at kellett eltaláni ahhoz,hogy a nyereményjátékban részt vehessen az ember,ahol egy szép Samsung Tv várta gazdáját.Hát gondoltam,misem egyszerűbb,odaküldtem a párom az egyik "inges" úriemberhez,aki készségesen elmondta a remélhetőleg jó válaszokat.

Másnap,gondoltam megnézem hogy milyen paraméterekkel rendelkező tv-t is fogok nyerni,már ha a szerencse is úgy akarja.Legnagyobb megdöbbenésemre a samsung honlapja szerint a tv : NEM LÉTEZIK.

Kérdem én.Úgy mégis milyen tv-t sorsol ki a samsung?Egy 3 vagy 4 évvel ezelőtti modellt ami a polcon ragadt mert már eladhatatlan,vagy mi??? a képeket meglehet nézni a linken :
picasaweb.google.com/111492332121734862131/Samsung
ELNÉSÉST A HOSSZÚ KOMMENT MIATT!!!

Váczi János 2012.03.06. 21:10:52

Köszönöm a beszámolót, elküldöm a levelet a cég vezetőjének, mert fontos hogy kapjanak visszacsatolást. (Mondjuk az iphone az tényleg elég lúzerség, biztos hogy nem samsung galaxy s2 volt? Az is pont úgy néz ki.)
süti beállítások módosítása