Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/03/28 - 20:08

Oh, sitt!

Érdeklődve olvastam, hogy az amerikai külügyminisztérium európai és eurázsiai irodájának helyettes vezetője Magyarországra érkezett ma, mert szeretne az itteni helyzettel kapcsolatban tájékozódni. Arra gondoltam, hogy ha úgyis itt száll meg a Zugligeti úton, akkor egy kis szerencsével pont elkaphatja az FKF Zrt. által szervezett kerületi lomtalanítás egzotikus pillanatait. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a szemét és lomkupacra fotelban vigyázó, messziről jött polgárok jelenségét hogyan magyarázza majd el neki a tolmács.
 

Címkék: usa facebook lomtalanítás hegyvidék fkf zrt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr874346486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2012.04.04. 07:41:56

Ki kellene végre találni valamit, olyankor a hétvégi sportnak, sétának vagy bevásárlásnak gyalog (leugrom a boltba)is befellegzett. Vasárnap hajnalban már úgy várom a nagy autót, mint egy négyéves kisfiú... :-)
süti beállítások módosítása