Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/04/21 - 09:25

Húsz perc

Csütörtök délután ismét testületi ülést tartottunk. Az egyik napirendi pontban arról született döntés, hogy a hegyvidéki bölcsődések, óvodások és ötödik évfolyamig az iskolások szülei húsz percig ingyen parkolhatnak az intézmények mellett. Ezt egy szélvédő mögé helyezett órával lehet majd igazolni. Végre egy parkolóóra, amelynek örülni fognak a használói!

Címkék: óra facebook parkolás hegyvidék perc húsz kt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr784464293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

berkem 2012.04.27. 10:39:57

Nagyon örülünk a kezdeményezésnek! Felmerült egy gondolat bennünk, szülőkben, hogy talán minden, a kerületben ovis, bölcsis, kisiskolás gyermek szüleire kiterjedhetne a kedvezmény, nem csak a kerületi lakosokra. Szerintünk méltányos lenne. Köszönjük! Berke Mónika

LOLmá 2012.05.14. 01:32:45

Ingyen sört! Szerintünk méltányos lenne. Köszönjük! Berke Mónika
süti beállítások módosítása