Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/05/09 - 21:03

Turul

Amerikai akció-, vagy horrorfilmek végén szokott előfordulni, hogy a főgonosznak már vége, de még egy végső kétségbeesett támadásra magához tér, mielőtt végleg kileheli a lelkét. Na ilyen volt ez a mai Turul-hír, amellyel Demszky Gábor és a korábbi balliberális városvezetés góleme tért vissza a Hegyvidékre egy pillanatra. Azonban a lényegen ez semmit nem változtat, a Turul-emlékművet nem bontják el, hiszen a két éve megváltozott törvény értelmében erről már a mi kerületi testületünk dönthet. Mi pedig döntöttünk, az emlékmű itt marad.

Címkék: demszky facebook turul hegyvidék

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr474499134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asimlis 2012.05.09. 21:15:14

Alpolgármester Úr... Ön olyan okos embernek tűnt... De úgy viselkedik és úgy is publikál, mint egy Magyar Ifjúságon nevelkedett zugfirkász. Szedje össze magát. Ez nagyon buta poszt volt. A Hegyvidék érdekében kérem.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2012.05.09. 22:57:24

Igazából nem is nagyon értem, hogy mennyire illik ez egy városvezetőhöz. Arra olyan büszkék, hogy egy jogerős bírósági határozatot nem tartottak be? Ilyen példát mutatnak? Miért kellene akkor a magánembereknek betartani a rájuk vonatkozó szabályokat? Hazug, dilettáns társaság.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2012.05.09. 22:59:14

@Miazmás: És ezek akarnak erkölcstant az iskolákban? Nevetséges.

eddiebaby 2012.05.10. 22:18:26

Kedves János, írhattál volna "Ballib Bibsit" is, az még szebb lett volna, de mondjuk így sem rossz a gólemmel. Bizony mindenről ők tehetnek, sőt felveszik az arcvonásainkat és már nem tudod megkülönböztetni őket! Elmész te a pcsba!

Dokus 2012.05.18. 08:41:55

A Jegyző az Önkormányzat törvényes működésének őrzője, feladata a törvényesség betartása és betartatása.
A kérdés, pusztán az, hogy kinek a törvényét.
A római jog, valahogy úgy fogalmaz: "kinek az érdeke?".
Itt most: "kinek a törvénye?". A 70-es évek végén ezzel a címmel készült is egy magyar film...
Párhuzamot a kettő között senki ne keressen.
süti beállítások módosítása