Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/05/11 - 07:30

Mennyi?

Vannak számomra teljesen megmagyarázhatatlan dolgok. Például az, hogy valaki hogy tud elszórni egy havi 100 millió (!) forintos fizetést. Akit érdekel az, hogy kinek és hogy sikerült ez, a mellékelt cikkből megismerheti a részleteket.

Címkék: usa facebook pénz nba

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr204501285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2012.05.11. 08:46:22

Bizony, fontos dolgok ezek. Én meg egyrészt azt nem értem, hogy a Facebook oldal az most az önkormányzat hivatalos oldala vagy nem, illetve azt sem, hogy a Bán u. felújításakor mit keresett az építési területen (a lekerített részen belül) egy szlovák rendszámú mikrobusz. Na, nem baj, majd Budai úr kivizsgálja. Ja, nem.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2012.05.11. 08:55:48

Kedves János, talán olvasni kellene a cikket: úgy hogy ott vannak a rokonok és a "jóbatárok" akik segítenek elkölteni + fogalmuk sincs, hogy mi a pénz értéke.
ugyanígy kérdéses, hogy a lottómilliókat/milliárdokat, hogy tudják emberek évek alatt elkölteni: nem egyedül költik, hirtelen mindenki a barátjuk lesz.

JayGetsby 2012.05.14. 16:08:02

Azért legyünk őszinték: legtöbb esetben nem agysebészek ám, akikről szó van. A showbizniszbe való belépés előtt ritkán mérik meg az intelligenciát, a gazdasági kultúráltság fokát meg ennél is kevesebbszer. Amúgy a sporton kívül más területen is előfordul ilyen, pl. színészek, képzőművészek, stb. És elnézve pl. az áruhitelek (LCD tv 37%-os THM-el, és társaik) témakörében évről évre, jellemzően karácsony táján kialakuló egészen döbbenetes helyzetet: úgy összességében, szakmától függetlenül az átlagemberek esetében sem ad okot bizakodásra a pénzügyi kultúra foka. Nagyon nagy szükség lenne olyan kezdeményezésekre, mint pl. az Econventio egyesület létrejötte, és munkássága, vagy a BÉT ingyenes előadássorozata a befektetésekről.
süti beállítások módosítása