Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/05/11 - 07:30

Mennyi?

Vannak számomra teljesen megmagyarázhatatlan dolgok. Például az, hogy valaki hogy tud elszórni egy havi 100 millió (!) forintos fizetést. Akit érdekel az, hogy kinek és hogy sikerült ez, a mellékelt cikkből megismerheti a részleteket.

Címkék: usa facebook pénz nba

3 komment

12/05/09 - 21:03

Turul

Amerikai akció-, vagy horrorfilmek végén szokott előfordulni, hogy a főgonosznak már vége, de még egy végső kétségbeesett támadásra magához tér, mielőtt végleg kileheli a lelkét. Na ilyen volt ez a mai Turul-hír, amellyel Demszky Gábor és a korábbi balliberális városvezetés góleme tért vissza a Hegyvidékre egy pillanatra. Azonban a lényegen ez semmit nem változtat, a Turul-emlékművet nem bontják el, hiszen a két éve megváltozott törvény értelmében erről már a mi kerületi testületünk dönthet. Mi pedig döntöttünk, az emlékmű itt marad.

Címkék: demszky facebook turul hegyvidék

5 komment

12/05/08 - 08:00

Rosé

Kifejezetten jól sikerült az első Rosé Garden és Magyar Rosé Mustra a Gesztenyéskertben. Remélem, hogy egy évente visszatérő, hamarosan hagyománnyá váló, a magyar borászokat segítő rendezvényt indítottunk ezzel útjára. Ráadásul ez az esemény kiváló kedvcsináló volt a pár hét múlva megrendezésre kerülő Hegyvidéki Napokhoz is.

Címkék: borfesztivál facebook garden napok hegyvidék rosé hegyvidéki

1 komment

süti beállítások módosítása