Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/04/24 - 11:18

Megújuló hagyományok

pokorni.jpgTöbben kérdezték tőlem az elmúlt hónapokban, hogy ki fog indulni a Fidesz polgármester-jelöltjeként jövőre. Ahogy az RTL Klub esti riportjából is kiderült, Pokorni Zoltán lesz ismét a jelölt, aki a kerületi, sokkal gyakorlatiasabb városvezetői munkát választja a sokszor absztrakt, elméleti, parlamenti jogszabályalkotó munka helyett.

Címkék: facebook polgármester 2014 Fidesz Pokorni Zoltán RTL Klub Hegyvidék

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr595244478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geo_ 2013.04.25. 14:32:49

Hú, de szép magyarázat!!!

Pokorni úr mentalitását, felkészültségét ismerve - ezt ki hiszi el?

S ha igaz is lenne: miért nem lép - MOST?

Scala 2013.04.27. 16:06:43

Ellenzékben talán megállja a helyét, ez a körmönfont megfogalmazás, és megértem, hogy valahogyan kommunikálni kell a kiábrándultságot, ezzel együtt szerintem a Fidesz-kormány 2.0-ban, beleértve pláne (!) a jogszabály-alkotási "módszertant" az ÉGVILÁGON SEMMI absztrakt nincs.
süti beállítások módosítása