Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/04/26 - 12:29

Lassíts!

fotó4_kis.jpgElsősorban a hegyvidéki idősek, gyermekek és kismamák biztonságát szeretnénk megóvni azokkal az új sebességmérőkkel, amelyek kihelyezéséről a hegyvidéki facebook-csoport olvasói döntöttek egy szavazás keretében. A legtöbb voksot kapott két helyszín a Stromfeld Aurél út (Orbánhegyi út - Németvölgyi út közötti szakasz, a lefelé menő forgalom irányában. Térkép itt.) és az Istenhegyi út (Adonisz utca alatti nagy kanyar, a lefelé menő forgalom irányában. Térkép itt.) lett. A sebességmérőket kihelyeztük a kért helyszínekre. Köszönjük mindenkinek, aki szavazott!

Címkék: autók facebook közlekedésbiztonság sebességmérő Hegyvidék Istenhegyi út Stromfeld Aurél út

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr55247846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezso1 2013.04.28. 01:39:34

Ez a berendezés csak kiírja a sebességet, vagy fényképezi is a gyorshajtókat?

Váczi János 2013.04.29. 14:24:07

Kiírja a sebességet, illetve a megengedett sebesség túllépése esetén a "lassíts" figyelmeztető jelzés villan föl.

ezso1 2013.04.30. 01:04:25

@Váczi János: Köszönöm a válaszod!
Ezek szerint nem fényképez...

Találkoztam mindkét jelzővel és az Istenhegyi úton lévőn láttam hátul egy szürke dobozkát, amiben lehetett volna akár fényképező is, de akkor vélelmezem, csak a napelem elektronikája és akkuja lehet benne.
Továbbá ilyen sebességkijelzőt még nem láttam, csak olyasmit ami a Normafa előtt van (egyébként 2 napja még mindig nem működött) és a Németvölgyi úton lévőt. Azokról tudtam, hogy nem fotóznak, de ez gyanús volt.

Üdvözlettel: ezso
süti beállítások módosítása