Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/05/28 - 08:42

Még egy nap

razzia07.jpgTegnap délután több, a kerületi lomtalanításban érintett helyszínt is személyesen ellenőriztünk Hoffmann Kornél rendőrkapitánnyal és Dávid Gáborral, a Hegyvidéki Közterület-felügyelet vezetőjével. Kisebb szabálysértésekkel találkoztunk, de idén a rendőrök és a felügyelők közös, összehangolt munkájának köszönhetően eddig jóval civilizáltabban ment a lomtalanítás, mint a korábbi években. Egy dolog azonban biztos: örülök, hogy ma van az utolsó napja!

Címkék: rendőrség facebook lomtalanítás Hegyvidék közterület-felügyelet

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr865323909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2013.06.01. 21:35:55

Indokoltnak tartom a személyes ellenőrzést és örülök, hogy velük tartottál alpolgi, ezzel együtt szombaton hazaérkezve egy hét nyaralásból számomra ugyanolyan szörnyűnek tűnt a helyzet, mint az elmúlt években.
Személy szerint akkor volt ebben az utcában kellemes a lomtalanítás, amikor Bajnai Gordon miniszterelnök volt. A keresztutcában lakott, itt senki nem ült a kupacok mellett, a lomis dzsipók a teljes utcát elkerülték. A teherautó meg asszem kétszer is fordult. Na ehhez viszonyítok én. ;-)
süti beállítások módosítása