Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/06/25 - 14:52

Botox

bogdanoff.jpgRégen láttam hátborzongatóbb átváltozást annál, mint amit a Bogdanoff-testvérek műveltek magukkal. Pedig a korábban saját szórakoztató műsorral büszkélkedő francia ikrek a 80-as években még izgalmas epizódszerepet is kaptak az egyik látványos James Bond-filmben. Azért arra kíváncsi vagyok, mit mondhattak a plasztikai sebészüknek, amikor a műtét után először néztek tükörbe…

Címkék: facebook plasztikai sebész Bogdanoff

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr595377481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszta2013 2013.08.09. 20:02:52

Szívből sajnálom ezt a két urat, főként a baloldalit. Márcsak azért is, mert a férfiaknak általában jól áll a kor, pl. néhány mimikai ránc (főként ha sokat nevetett, mosolygott fiatalabb korában). Az valahogy olyan éretté tesz egy arcot.
Inkább a fogaikat csináltatták volna meg ...
süti beállítások módosítása