Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/09/18 - 22:58

Népszavazás a Normafáról

normafa_1.jpgA Normafa ügyében helyi népszavazást fogunk kezdeményezni. A Natura 2000 hatásvizsgálat, majd az ezt követő megvalósíthatósági tanulmány elkészülte után megkérdezzük a Hegyvidéken élőket, hogy szeretnék, vagy nem szeretnék a Normafa területének rehabilitációját. Ezeknek a szaktanulmányoknak az ismeretében ugyanis mindenki pontos képet kap majd arról, hogy mit tervezünk csinálni a területen. Mi pedig az emberek döntése alapján fogunk eljárni.

Címkék: facebook népszavazás MTV Hegyvidék Normafa

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr795523032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reverenda 2013.09.21. 17:31:33

Andorrában már 1996-ban eső, fagyálló PC terminál adott útbaigzítást a túrán. Renningenben (DE) külön pálya áll a lovas túrázóknak, terhes ló sétáltatóknak. Nem kell mindenhová aszfalt, viacolor. Kell: térfigyelő kamera, elsősegély, nem alkalmi árusok (ingyen hely!), több szelektív szemét tároló, segélyhívó, WC, mosdó, iható vízkút, pelenkázó, pihenőpad, világítás, út menti gallyazás, kertszerű pihenők, nem ősvadon. Kutya sétáltazó (póráz!), madár odú, etető. A fogast a gyermervasút közelében a Libeőig kellene vinni. Többe kerül, de.

boszorkányság 2013.10.30. 18:17:57

"rehabilitáció:
valaki becsületének, jó hírének vagy elvesztett fizikai képességének helyreállítása"

Rehabilitációként csak a helyreállításig történő visszaalakításról beszélhetünk. A mostani tervezet attól jóval túlmutató átalakításokról szól. Tehát NEM REHABILITÁCIÓ, hanem jelentős és új kialakításáról van szó!
süti beállítások módosítása