Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/09/25 - 22:05

Utak, járdák és lépcsők

Javában folynak az őszi útfelújítások a kerületben. Az itt élők kommunális adójából járdákat, lépcsőket, utakat hozunk rendbe, parkolót bővítünk, és eddig közel háromezer kátyút javítottunk ki. Ma az Irhás ároknál néztem meg az aszfaltozási munkák menetét. A HTV rövid interjúja itt látható:

Címkék: facebook útfelújítás Hegyvidék HTV Irhás árok

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr115533985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaaz 2013.12.14. 09:24:19

Köszönjük az információt!
Kérdés, hogy a Székács-Istenhegyi lépcső a főváros, vagy a kerület kezelésében van-e, járófelülete a kifagyott burkolókövek miatt túlzás nélkül életveszélyes. Ráadásul az egyébként szuper 21/21A busz is itt áll meg egy ideje, így forgalma is megsokszorozódott. Reméljük a legjobbakat.

Egy helyi lakos
süti beállítások módosítása