Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/10/08 - 16:25

Elindult a Normafa.info

norma_1.jpgMa elindult az a honlap, amely a Normafa megújításával kapcsolatos szándékainkat ismerteti. A közelgő választási kampány hevében rengeteg csúsztatás, szándékos félremagyarázás, és valótlanság jelent meg a sajtóban és a közösségi oldalakon arról, hogy mit szeretnénk csinálni. Erről az oldalról viszont objektívan lehet tájékozódni, hogy mit szeretnénk majd tenni akkor, ha a kerületben élők a helyi népszavazáson támogatják a Normafa rehabilitációját.

Címkék: internet facebook honlap Hegyvidék Normafa normafa.info

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr725557226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cogito verus 2013.10.29. 14:53:56

Ha a lakosok igénye nem nyitja ki a kerület pénztárcáját, akkor ennek a helyzetnek, körülménynek meg kellene.
Érthetetlennek tartom a járda beruházást, a szegéjkövek cseréjét, a térkővel burkolt járdák feltörését és átépítését. Ez is egy felesleges pazarlás. Elég lett volna a korábban le nem aszfaltozott vagy rossz állapotban levő szakaszok aszfaltozása. Ezt a pénzt a úttest javítására kellett volna inkább fordítani. A jelenlegi állapot az itt lakók gépkocsiait teszi tönkre. A sérülés miatti kárigény érvényesítése (tanúk, fénykép stb) szinte lehetetlen. A Zsibói utca is tele van tankcsapdákkal.

Kérem gondolják meg ezt a szerencsétlen ötletüket. Az itt lakók jelentős adóterheik ellenében joggal várják el, hogy adójuk felhasználása ésszerü és takarékos legyen és, hogy ne "emlékmű" építésére használják. Ez csak növelné a politikai népszerüségüket, viszont a tervhez való ragaszkodás csorbítani fogja azt.
süti beállítások módosítása