Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/11/09 - 10:53

Faház vagy borászat?

turanyi.jpgAz epiteszforum.hu szervezésében zajlott az a szavazás, ahol az idei Média Építészeti Díja közönségdíjáért folyt a verseny. Turányi Bencének több kiemelkedő, minőségi XII. kerületi tervét láttam az elmúlt években, nekem most is az ő modern faház koncepciója tetszik a legjobban.

Címkék: facebook építészet epiteszforum.hu Hegyvidék Turányi Bence Média Építészeti Díja

Szólj hozzá!

13/11/08 - 08:05

Csökkenő forgalom

ellenorzes16.jpgTegnap reggel a helyszínen azt láttuk, hogy egyelőre tényleg csökkent a reggeli forgalom az Árnyas úton. Eddig a Budakeszi út felől tömött sorokban érkeztek az agglomerációból gépkocsival, ami ellehetetlenítette az Árnyas úton élők nyugalmát. A helyzetet csak rontotta, hogy sokan pont ebben az időben, lentről próbálták megközelíteni a Lauder iskolát. Ezért lakossági fórumot tartottunk, majd néhány hete a főváros, a közterület-felügyelet és a rendőrség szakembereivel együtt olyan forgalomszabályozást találtunk ki és vezettünk be, hogy a reggeli órákban csak a környéken élők és hozzátartozóik hajthatnak be, engedéllyel az utcába.

A Hegyvidék TV beszámolója itt látható.

Címkék: facebook Hegyvidék Árnyas út forgalomcsökkentés

4 komment

13/11/06 - 15:08

Szemétkedés a híradóban

Tegnap a TV2 esti híradója is foglalkozott a diplomatabuszból illegálisan kirakott szemét ügyével. Mi mindenesetre még aznap elszállítottuk a 3-4 köbméter szemetet, aminek díját kiszámláztunk a nagykövetségnek. A számla mellé tettem egy levelet, amiben arra kértem a nagykövetet, hogy ne csináljanak többé ilyet és elmagyaráztam neki, hogy a Hegyvidéken mi a szemét tárolásának és elszállításának módja.

Címkék: facebook szemetelés diplomata TV2 Tények

1 komment

süti beállítások módosítása