Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/12/01 - 22:29

Egy nehéz nap éjszakája

unnamed_7.jpgEz nem valami karácsonyi üvegkompozíció, hanem így néz ki a Jókai Klubban kialakított ideiglenes katasztrófavédelmi központ bejáratánál levő bokor. A Béla király úttól fölfelé továbbra is minden tiszta jég. Volt ma minden: óvodásmentés, melegedő kialakítása az iskolában, és önkormányzati buszjárat indítása az Eötvös úton. Köszönet a rengeteg erőfeszítésért a katasztrófavédelem és a rendőrség szakembereinek, valamint az önkormányzat munkatársainak. És persze a hegyvidékieknek is, akik végig együttműködtek és türelmesek voltak! Holnap reggel még nagyon nehéz és veszélyes lesz közlekedni, de aztán déltől már talán csökkenni fog a jég szorítása.

Címkék: facebook vészhelyzet jég Hegyvidék Normafa Béla király út

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr376950131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása