Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/12/06 - 18:16

Döbbenet

Ez egy döbbenetes videó, nem is tudok mit hozzátenni...

 

Készítette és beküldte: Gémesi Jóka

Címkék: katasztrófa videó természet károk Facebook Hegyvidék Normafa

Szólj hozzá!

14/12/05 - 20:19

Parkolási gyöngyszem

Ma délután küldték ezt a képet „ez mekkora tirpák parkolás!” kommenttel. Mondjuk tényleg jó nagy pofátlanság az adventi vásár zebrájára parkolni egy ekkora terepjáróval.unnamed_8.jpg

Címkék: facebook parkolás karácsonyi vásár pofátlanság Hegyvidék

2 komment

14/12/04 - 13:57

Ez viccnek kicsit erős!

mikulasvonat-hokristaly-expressz-huvosvolgy-474-279-40687.jpgA gyermekvasút elindítását a jégkárral sújtott területen csak az orosz ruletthez tudom hasonlítani. Végiggondolta valaki, hogy mi történik akkor, ha a gyerekekkel megrakott vonatra rádől egy fa, vagy ráesik egy nagyobb ág? Mi lesz akkor, ha elakad a mikulásvonat a Normafa erdős részén? Ki fog kivinni egy gyerekcsoportot az életveszélyessé vált erdőn keresztül? Kíváncsi vagyok, hogy aki el akarja indítani a vasutat, volt-e egyáltalán a helyszínen, látta-e személyesen, hogy mi történt a Normafánál?

Címkék: mikulásvonat Facebook Hegyvidék Normafa gyemekvasút

Szólj hozzá!

14/12/03 - 12:04

Már csak ez hiányzott

jeghelyzet_kep5.jpgMiközben a jéggel sújtott területen levő óvodáink lehangoló állapotát néztem meg, elképedve láttam, hogy megjelentek a környéken a katasztrófaturisták. Emberek hatalmas mosollyal az arcukon fényképezgetnek és szelfiznek a továbbra is életveszélyes területen a Normafa síház közelében.  A veszélyes terület hatalmas, ezért lehetetlen mindenhova rendőrt, vagy felügyelőt állítani. Mindenkitől azt kérjük, hogy eszébe ne jusson ilyen felelőtlenséget tenni, mert aki bemegy az olvadó jéggel terhelt fák közé, az a saját életével játszik!

Címkék: facebook életveszély természeti katasztrófa Hegyvidék Normafa katasztrófa-turisták

Szólj hozzá!

14/12/01 - 22:29

Egy nehéz nap éjszakája

unnamed_7.jpgEz nem valami karácsonyi üvegkompozíció, hanem így néz ki a Jókai Klubban kialakított ideiglenes katasztrófavédelmi központ bejáratánál levő bokor. A Béla király úttól fölfelé továbbra is minden tiszta jég. Volt ma minden: óvodásmentés, melegedő kialakítása az iskolában, és önkormányzati buszjárat indítása az Eötvös úton. Köszönet a rengeteg erőfeszítésért a katasztrófavédelem és a rendőrség szakembereinek, valamint az önkormányzat munkatársainak. És persze a hegyvidékieknek is, akik végig együttműködtek és türelmesek voltak! Holnap reggel még nagyon nehéz és veszélyes lesz közlekedni, de aztán déltől már talán csökkenni fog a jég szorítása.

Címkék: facebook vészhelyzet jég Hegyvidék Normafa Béla király út

Szólj hozzá!

14/12/01 - 14:22

Súlyos a helyzet a Normafánál

Nagyon durva a helyzet a Normafánál. Percenként dőlnek ki a fák, és szakadnak le az átfagyott, vastag ágak. Ilyet még nem láttam a Hegyvidéken!20141201_133746_kis_2.png

Címkék: facebook veszély fák Hegyvidék Normafa

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása