Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/12/13 - 15:52

Önkéntesekkel dolgoztunk ma a Rege Parkban

 

Címkék: takarítás önkéntes munka Facebook Hegyvidék Rege park jégkárok

Szólj hozzá!

14/12/11 - 16:02

Bevezető szakasz

5_o_dugo-mtin_honeczy_barnabas.jpg

 

Az Önkormányzathoz csütörtök reggel óta folyamatosan érkeznek megkeresések az M0, az M1 és az M7-es utak bevezető szakaszának tervezett fizetőssé tétele miatt. Többen aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy az intézkedést követően jelentősen meg fog nőni - különösen a hétköznap reggeli és délutáni órákban - az átmenő forgalom a hegyvidéki utakon.

Pokorni Zoltán már kereste is a javaslatot kidolgozó minisztérium államtitkárát és a főpolgármester-helyettest, mert nagyon fontosnak tartjuk, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviselői még a karácsonyi ünnepek előtt a közlekedési ügyekért felelős fővárosi vezetővel, valamint az érintett kerületek polgármestereivel leüljenek áttekinteni, hogy a tervezett változások milyen módon befolyásolják a főváros közlekedését. Amennyiben az érintett felek ezt igénylik, a Hegyvidék szívesen helyet ad ennek az egyeztetésnek.

(Fotó: MTI/Hornéczy Balázs)

Címkék: budapest közlekedés m0 facebook nemzeti fejlesztési minisztérium

4 komment

süti beállítások módosítása