Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/06/20 - 15:47

Ez mekkora trógerség!

pothole1_1.jpgA Mátyás király úton egy kábelfektető cég széttúrta a járdát, széthányta a földet úgy, hogy még a szükséges engedélyeket is elfelejtette megkérni. Érthetetlen ez az igénytelenség és felelőtlenség, ráadásul ez az útszakasz a Vakok Batthyány László Gyermekotthona mellett található, ezért különösen balesetveszélyes a gyerekek szempontjából.

Címkék: facebook veszély közút gyermekotthon Hegyvidék Mátyás király út

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr514600826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. Kriszta 2012.06.21. 15:35:25

Kedves Váczi János,
a környéken lakókat - köztük engem is - a legkevésbé az érdekel, hogy van-e engedélyük. Sokkal inkább az, hogy miért van feltúrva ugyanaz az utca az elmúlt 3 évben már ötödik alkalommal.

Minden nyáron 1x, de volt már olyan, hogy kétszer is jöttek, feltúrták, fektetettek valamit, majd visszafoltozták a járdát, úttestet.

Nem lehetne ezt összehangolni és egyszerre mindent, legalább 4-5 évre megcsinálni? Annyira nincs sok közmű cég Budapesten...

Köszönettel, B. Krisztina
süti beállítások módosítása