Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/04/29 - 08:25

Szelektív memória

Tegnap este ismét képviselő-testületi ülés volt a Hegyvidéki Önkormányzatban. A mostani 14 előterjesztésből szinte mindegyik egyhangú támogatást kapott, de a legnagyobb vitát az önkormányzat gazdasági programja váltotta ki. Egy szocialista képviselőtársunk felszólalásában meglepő módon a nyakunkba akarta varrni többek között a rendkívül magas államadósság felelősségét. Ez azért is megdöbbentő, mert míg 2001-ben az első Orbán-kormány időszakában 52%-volt az államadósság, addig 2007-ben 66%-ra, 2010-ben pedig már 80%-ra emelkedett az összeg. Tehát vitathatatlanul a 2010-ben zárult két szocialista ciklus felelőtlen gazdaságpolitikája idézte elő ezt az óriási, ezermilliárdokban mérhető adósságtömeget. Azért furcsa ez a szelektív memória, milyen kár, hogy a számok objektív dolgok.

Címkék: mszp facebook államadósság hegyvidék szocialisták képviselő testület

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr442863762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása