Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/05/17 - 07:00

Villantsd a lóvét!

Ezen a könnyen kezelhető oldalon mindenki megnézheti, hogy hányadik helyen áll a világ fizetési listáján. A Blikk cikkében pontosan leírják, hogy kell használni a kalkulátort, amely az éves fizetés alapján rangsorol. Az számomra nem egyértelmű, hogy bruttó, vagy nettó összeget kell megadni, de azért a végeredmény elgondolkoztató. Ilyenkor az ember megáll egy percre és eltöpreng, hogy hány milliárdan élnek a földön jóval szerényebb, szegényebb és nyomorúságosabb körülmények között mint mi, itt a Kárpát-medencében.

Címkék: blikk facebook kalkulátor fizetés

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr452909707

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Retro-Liget | „EMLÉKEZZÜNK MEG A SZEGÉNYEKRŐL” 2011.05.18. 11:05:27

RETRO-LIGET Liget 1992/2  |  R. Várkonyi Ágnes - „EMLÉKEZZÜNK MEG A SZEGÉNYEKRŐL”  (részlet) Egyszer csak felfigyeltem, hogy a reformkor mennyit foglalkozott a szegénységgel. Európai méretekben. Kölcsey ugyanolyan s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása