Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/06/19 - 17:54

Lesz még itt nyár

Péntek délután a Hegyvidéki Sportmax külső medencéjét próbáltuk ki a lányommal. Szerintem ez a legjobb strand a fővárosban; igényes, tiszta és a víz sem túl hideg, ráadásul egy hatalmas füves terület veszi lent körül, ahol lehet napozni, pihenni vagy akár frizbizni is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szeretne majd egy kicsit hűsölni a hamarosan visszatérő nyári melegben.

Címkék: sport facebook uszoda strand hegyvidék sportmax

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr242997916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2011.06.20. 00:22:00

Egyetlen kínzó kérdés: miért nem lett 50 méteres a medence, hogy sport és strand is legyen?

Bár ahogyan a Margitsziget bejárásilag évek óta nincs megoldva, a Császár kültéri medence pedig reménytelenül küzd a csőtöréssel... 6 hete már... "Jobb híján" marad a Sportmax.
süti beállítások módosítása