Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/05/21 - 12:37

Biopiac

Ma reggel a Jagelló úti Biopiacon vásároltunk. Most, hogy elkészült a MOM és a Sirály utca helyén létesült tér, a következő lépés a piac költözése lesz. Szerintem már csak néhány hét és az árusok a megszokott minőséget kínálva új helyen várják vásárlóikat. Lesznek a Jagelló út mentén felállított állandó pavilonok és lesznek olyan mobil árusító-sátrak, amelyek a volt Sirály utca területén csak a piac idején jelennek meg. Szóval, még egy kis türelem, hamarosan új helyen lehet egészséges ételeket vásárolni.

Címkék: facebook mom hegyvidék biopiac

Szólj hozzá!

11/05/20 - 08:18

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?

Tegnap este megnéztük a MOM Park Divatterasz elnevezésű divatbemutatóját, amit hagyományosan a bevásárlóközpont fedett főbejáratánál rendeznek. Tökéletes program a 11 éves lányomnak és unokatestvérének. Az igényesen megépített alkalmi kifutón valamivel nyolc óra után indult a show. Kicsik és nagyok, fiúk és lányok, a sportos és elegáns stílust kedvelők egyaránt megtalálhatták a nekik tetsző darabokat a fellépő modellek között, hisz ahány márkát, annyiféle ruhát láthattunk ezen az estén. Ráadásul, ha valami megtetszett, nem is kellett mást tenni, mint beugrani a Mom Parkba, s felkeresve a megfelelő üzletet, megvenni a kiszemelt ruhát.

Címkék: facebook divat park mom hegyvidék divatterasz

Szólj hozzá!

11/05/17 - 16:22

Elkészült a MOM

Másfél évvel az építési munkákat indító sajtótájékoztató után ugyanott, a MOM  kupolatermében tartottuk ma a MOM-beruházás záró sajtótájékoztatóját. Mindenkinek javaslom, hogy látogasson el az új kulturális központba, illetve a mellette levő Larus  rendezvényközpontba, hiszen mindkettő tényleg gyönyörűen sikerült. A régi MOM megőrizte a műemléki védettséggel bíró külsejét, azonban a falakon belül egy modern, világos, minden igényt kielégítő, többfunkciós épület várja a látogatókat. A HTV rövid anyaga itt látható.

Címkék: facebook étterem központ kulturális mom hegyvidék larus

Szólj hozzá!

11/05/17 - 07:00

Villantsd a lóvét!

Ezen a könnyen kezelhető oldalon mindenki megnézheti, hogy hányadik helyen áll a világ fizetési listáján. A Blikk cikkében pontosan leírják, hogy kell használni a kalkulátort, amely az éves fizetés alapján rangsorol. Az számomra nem egyértelmű, hogy bruttó, vagy nettó összeget kell megadni, de azért a végeredmény elgondolkoztató. Ilyenkor az ember megáll egy percre és eltöpreng, hogy hány milliárdan élnek a földön jóval szerényebb, szegényebb és nyomorúságosabb körülmények között mint mi, itt a Kárpát-medencében.

Címkék: blikk facebook kalkulátor fizetés

Szólj hozzá! · 1 trackback

11/05/16 - 07:43

Előny a Hegyvidéknél

A szombati Népszabadság Online-on egy érdekes cikket olvastam a magyar sportolási szokásokról. Az Eurobarométer 2010-es megállapításai egybeesnek a korábban mért adatokkal, miszerint sereghajtók vagyunk Európában a lakossági sportolás tekintetében. Aztán a cikk vége felé hirtelen felkaptam a fejem... de inkább nem is árulom el miért, a cikkből úgyis kiderül.

Címkék: sport facebook hegyvidék

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása