Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/01/11 - 07:59

Keress valamit, aminek az élére állhatsz!

Az ÁNTSZ nem talált hibát Albert Flórián kórházi ellátásánál  – jelent meg tegnap a sajtóhír  Számomra a kezdetektől elég megdöbbentő volt az egész vizsgálat. Meghal egy sportlegenda és egy bürokrata rögtön az ügy élére akar állni, hogy saját fontosságát igazolja. Az egésznek olcsó, ízléstelen PR-szaga van. Ráadásul pont a Hegyvidéken dolgozó, a Szívsebészeti Klinikát vezető Horkay professzor szakértelmét és önérzetét sikerült ezzel megkérdőjelezni és megpróbálni megtiporni. Az ÁNTSZ vizsgálatának és világos kommunikációnak több értelme lett volna a csillebérci jódizotóp szivárgásakor, amit viszont sikerült hónapokon keresztül elsumákolni.

Címkék: pr hisztéria facebook klinika hegyvidék ántsz albert professzor flórián horkay szívsebészeti

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr473536105

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Keress valamit, aminek az élére állhatsz! 2012.01.11. 08:44:01

Meghal egy sportlegenda és egy bürokrata rögtön az ügy élére akar állni, hogy saját fontosságát igazolja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JayGetsby 2012.01.23. 12:45:48

Sohasem szabadna elfelejteni a köz- ill. államigazgatásban dolgozóknak, hogy mi a munkakörük általános elnevezése. Közszolgálat. Ez nagyon pontosan tükrözi, hogy mi az ilyen emberek feladata. A köz(jó) szolgálata. Az összetett szó mindkét eleme rendkívül fontos. A köz érdekében kell minden esetben cselekedni, mégpedig kellő alázattal. Ez nem véletlenül van így: a közszolgálatban dolgozókat az emberek adóforintjaiból fizetik. Nem önmagáért való, öncélú rendszerről van tehát szó, hanem a közösség érdekében eljárva, azt mindenkor szem előtt tartva kell a munkát végezni.
süti beállítások módosítása