Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/08/04 - 10:20

Zűrös ügyek

londonlove.jpgA kerületi, sporttal kapcsolatos intézményekre elég rossz napok járnak. Először a TF dékánját függesztették fel, majd rögtön ezután a Sportkórház került támadások kereszttüzébe. És mindez az Olimpia alatt történik, amely a magyar versenysport legfontosabb eseménye. Csak remélem, hogy a kint versenyző sportolókat nem zavarják meg ezek a zűrös ügyek és nyugodtan tudnak készülni a versenyeinkre.

Címkék: sport facebook olimpia Hegyvidék TF Sportkórház

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr874695175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindenttudo 2012.08.05. 08:12:30

Kedves Váczi János!
A Sportkórház sajnos már rég nem tölti be a funkcióját (pl. kajakosok is elmentek máshová), az új vezetés ideje alatt kb. 100 szakember hagyta ott (mert rákényszerült a kórházat (ez kb. 1000 ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT ELPOCSÉKOLÁSA). A mostani „Cseh Laci miatti „botrány” háttere: a régi teljesítményélettani laborban dolgozók bő 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeztek, számos olimpiai ciklust végigvittek, de az új menedzsment ellehetetlenítette a szakmai munkájukat. A jelenlegi teamben EGY ORVOS SINCSEN, sportkórházi debütálásig élsportolóval sem foglalkoztak, csak honvédségi teszteket végeztek. Számos dolgot lehetne még felhozni, de aki járt arra, tudja, hogy messze és egyre messzebb van a régi megbecsült minőségétől a Sportkórház.
Az előző kormányzat alatti politikai döntések miatt zsugorodott össze a Sportkórház, akkor osztályokat kellett bezárni. De a mostani szakmai zsugorodás már csakis az új menedzsment "reformjának" tudható be (ismét leírom: 2 év alatt 100 szakember hagyta ott (mert rákényszerült) a Sportkórházat (ez kb. 1000 ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT ELPOCSÉKOLÁSA). "
Egy valódi Sportkórház KELL, de ez a gárda (benne a kórház megmaradásáról szóló döntés után ajlas, az akkor és a már említett SZDSZ-es miniszterek (Molnár és Székely) bevalott asszisztálásával aljas eszközökkel kirobbantott főigazgatóváltási puccs résztvevőivel) ALKALMATLAN ERRE!

Matterhorn 2012.09.02. 08:50:46

Tisztelt Váczi János Úr!

A Sportkórház Alkotás utcai frontján található, majdnem kész létesítmény építését a 2002-es választások után leállították. Azóta is áll minden, holott az új kormánynak két éve volt, hogy az ő idejükben megkezdett beruházást befejezze. Ennek mi az oka? Nem telekspekuláció miatt áll minden?
süti beállítások módosítása