Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/09/23 - 12:35

„Kérlek, vigyázz rám!”

lathatosagi melleny14_600.jpgMa reggel Fonti Krisztina alpolgármester asszonnyal és Hoffmann Kornél kapitány úrral átadtuk a Normafa Óvoda nagycsoportosainak azokat a láthatósági mellényeket, amelyek biztonságosabbá teszik az óvodába járásukat. A mellényekre azt írattuk: „Hegyvidéki óvodás vagyok, vigyázz rám!”

A HTV egypercese itt látható

Címkék: facebook óvoda közlekedésbiztonság Hegyvidék Normafa Óvoda

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr485529643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T.Szilvi 2013.09.25. 21:11:39

Nagyon cukik a gyerekek ezekben a kis mellénykékben!A tagóvoda őzike csoport keddi kirándulásán,szülőként,volt alkalmam látni,milyen kis büszkén sétáltak ezekben a mellényekben.

törzsmókus 2013.09.30. 14:04:34

mindig furcsállom, hogy a gyalogosok biztonsága érdekében nem az őket veszélyeztető járművezetőknek néznek jobban a körmére (pl kemény bírságolás a zebrán előzőknek / elsőbbséget meg nem adóknak), hanem csak a védtelen közlekedőkből csinálnak karácsonyfát, hátha úgy nem ütik el őket.

ja, a bírságoló rendőrrel nem lehet cuki fotón pózolni? ;)
süti beállítások módosítása